Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Hovězí maso na klacku

Ingredience

  • 600 g hovězího masa (falešný biftek)
  • 3 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • 1 feferonka
  • 3 lžíce vinného octa
  • 4 lžíce vody
  • 1 lžíce oregána
  • 1 lžička worcesteru
  • olej
  • sůl

Příprava

Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oregánem, worcesterem, 4 lžícemi oleje a vody. Libové hovězí maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme několik hodin rozležet v chladu, ideálně do druhého dne. Takto odležené maso napícháme na klacíky (špejle) a zvolna opečemena grilu ze všech stran do měkka.

Příloha

Jako příloha poslouží pečivo, pečené brambory, salát nebo studené omáčky

Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici

Související recepty:


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-Teplo.cz | www.hagas.cz | www.opravy-budov.cz