- Úvod
- > Vepřové maso na grilu
- > Bůček na grilu
Bůček na grilu
Ingredience
- 1 kg vepřového bučku
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 bobkový list
- 300 ml piva
Postup
Cibuli oloupeme a rozpůlíme, česnek oloupeme a necháme stroužky v celku. Bůček očistíme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme cibuli, česnek, bobkový list, přivedeme k varu a asi hodinu vaříme. Uvařený bůček vyjmeme a nakrájíme na 2 centimetry široké plátky, které z obou stran potřeme pivem a necháme chvíli uležet. Plátky bůčku položíme na gril a z každé strany asi 6 minut grilujeme. Během grilování plátky bůčku otáčíme a občas potřeme pivem.
Příloha
- chleba
Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/grilovany-bucek.html
fotografie nejsou k dispozici
BestGrill.cz
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
Tel: +420 415 652 722
E-mail: obchod@hagas.cz
Http:// www.e-teplo.cz.cz
IČO 25413104 | DIČ CZ25413104
Společnost zapsána v OR vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 16469