Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Ďábelské kuřecí jehly na grilu

Ingredience

  • 4 kuřecí řízky
  • slanina
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika

Marináda

  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžičky Grilovacího ďábelského koření
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička strouhaného křenu

Příprava

Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky a necháme proležet v marinádě, nejlépe přes noc v chladu (v lednici). Nakrájíme papriky, cibuli, slaninu a střídavě s masem je napíchneme na jehly. Grilujeme 10-15 minut, to ze všech stran.

Na jehly lze samozřejmě použít jakékoliv maso, doporučujeme jej kombinovat. Lze doplnit tvrdým sýrem.

Příloha

  • pečivo
  • pečené brambory (viz. náš recept)
  • dressingy
  • tatarka
  • kečup
  • zelenina
  • saláty apod.
Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-teplo.cz | www.hagas.cz | www.bbqhagas.cz