- Úvod
- > Svíčkové řezy na grilu s petrželkovým máslem
Svíčkové řezy na grilu s petrželkovým máslem
Ingredience
- 600 g svíčkové
- sůl
- olej
- 60 g másla
- 1 malá cibule
- citrónová šťáva
- 1 lžíce jemně nasekané petrželky.
Příprava petrželkového másla
Změklé máslo rozetřeme se solí a citrónovou šťávou, vmícháme jemně pokrájenou cibuli a petrželku a necháme v chladničce ztuhnout. Před podáváním máslo nakrájíme na porce nožem namáčeným v horké vodě.
Postup
Z odblaněné svíčkové nakrájíme osm tenkých řezů, jemně je naklepeme, osolíme, potřeme olejem a vložíme na mřížku grilu. Opékáme deset minut, potom je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme dalších 10 - 15 minut. Přeložíme je na talíře, poklademe petrželkovým máslem.
Vhodná příloha
- pečené brambory
- zeleninový salát
Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/grilovane-svickove-rezy-s-petrzelkovym-maslem.html
fotografie nejsou k dispozici
BestGrill.cz
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
Tel: +420 415 652 722
E-mail: obchod@hagas.cz
Http:// www.e-teplo.cz.cz
IČO 25413104 | DIČ CZ25413104
Společnost zapsána v OR vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 16469