Vítejte na stránkách BestGrill.cz

Žampióny na grilu

Ingredience

  • 500 g menších žampiónů
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 - 3 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý pepř
  • lžíce citrónové šťávy.

Postup

Žampióny očistíme, odřízneme z nich nohy a hlavičky napícháme na špízové jehly střídavě s kousky slaniny a kusy cibule. Špízy potřeme olejem rozmíchaným s utřeným česnekem a se solí, pepřem a citrónovou šťávou. Dáme je na gril a opékáme, až houby změknou. Během grilování potíráme zbylým olejem.

Vhodná příloha

  • opečené brambory
  • pečivo.

    Zdroj: http://www.recepty.eu/grilovani/grilovane-zampiony.html

 

Fotografie:
fotografie nejsou k dispozici


DOPORUČUJEME TYTO GRILY


www.e-teplo.cz | www.hagas.cz | www.bbqhagas.cz