- Úvod
- > Hovězí maso na grilu
- > Hovězí maso na klacku
Hovězí maso na klacku
Ingredience
- 600 g hovězího masa (falešný biftek)
- 3 stroužky česneku
- 2 cibule
- 1 feferonka
- 3 lžíce vinného octa
- 4 lžíce vody
- 1 lžíce oregána
- 1 lžička worcesteru
- olej
- sůl
Příprava
Rozmixujeme česnek s cibulí, feferonkou, vinným octem, oregánem, worcesterem, 4 lžícemi oleje a vody. Libové hovězí maso nakrájíme na kousky, zalijeme marinádou a necháme několik hodin rozležet v chladu, ideálně do druhého dne. Takto odležené maso napícháme na klacíky (špejle) a zvolna opečemena grilu ze všech stran do měkka.
Příloha
Jako příloha poslouží pečivo, pečené brambory, salát nebo studené omáčky
DOPORUČUJEME TYTO GRILY
VYHLEDÁVÁNÍ
KONTAKT
BestGrill.cz
HAGAS servis s.r.o.
Beneše z Loun 132
CZ-440 01 Louny
Tel: +420 415 652 722
E-mail: obchod@hagas.cz
Http:// www.e-teplo.cz.cz
IČO 25413104 | DIČ CZ25413104
Společnost zapsána v OR vedeného Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 16469
NEWSLETTER